• Sponsors

  Sport en sponsoring zijn tegenwoordig niet meer los van elkaar te denken. Sport staat voor ontspanning, presteren, plezier, een goede gezondheid en samenwerking. Allemaal zaken waar bedrijven graag mee geassocieerd willen worden. Een logisch gevolg is dan ook: sponsoring!

  Naast de positieve associatie, geeft sponsoring ook een perfecte invulling aan reclamedoelstellingen van bedrijven en biedt het een platform om te netwerken.

  Door de unieke positionering als enige voetbalvereniging van Warmond, met ongeveer 350 leden en 25 teams, met een succesvolle combinatie van voetbal- en handbalsport, met een echte sfeer van ons-kent-ons, het ruim opgezette en groene sportpark, de gezonde financiële positie, maken het dat SV Warmunda een gezellige propositie heeft voor haar bestaande en potentiële sponsoren.

  Kortom: SV Warmunda is een club met traditie, die staat voor plezier, prestatie & kwaliteit. Wij informeren u graag over de mogelijkheden om uw bedrijfsnaam aan SV Warmunda te verbinden en daarmee onderdeel te worden van onze mooie club.

 • Sponsor worden?

  In overleg met uw organisatie zal worden bezien op welke wijze de naam van het bedrijf naar buiten wordt gebracht. Vanuit de sponsorcommissie is één persoon specifiek belast met het onderhouden van de contacten met de sponsors (één-ingangsprincipe). Wij houden u op de hoogte van de activiteiten van de vereniging zowel die op voetbalgebied als op sponsorgebied.

  De evenementencommissie zal ook regelmatig de sponsors in haar activiteiten betrekken.

  Kortom, wij moeten doen wat wij beloven, in beider belang.

  Mogen wij samen met u tot scoren komen!