• Clubcard

  Cashless betalen

  Vanaf 1 februari 2023 stapt onze vereniging over naar cashless betalen. Door het overstappen naar het cashless betalen wordt onder andere de druk op de vrijwilligers verminderd.

  Waarom hebben we daarvoor gekozen?

  Door de overstap naar cashless betalen wordt de administratie minder arbeidsintensief. Bovendien wordt de administratie minder foutgevoelig. Het belangrijkste argument om het  cashless te maken is echter het verkleinen van het veiligheidsrisico dat cash geld met zich mee brengt. Door de introductie van cashless betalen zit er geen contant geld meer in de kassa en hoeven vrijwilligers niet meer met de opbrengst op pad.

  En nu?

  Betaalmethode en introductie clubkaart Betaalpas

  Betalen in het clubgebouw kan zoals dat altijd al kon, gewoon met de pin. Maar met de introductie van cashless betalen introduceren wij ook een nieuwe betaalcard: clubkaart Betaalpas. Deze heeft een aantal voordelen.

  De clubkaart Betaalpas is met name handig voor leden die geen pinpas mee willen nemen, nog geen pinpas hebben (bijvoorbeeld kinderen) of voor ouders die zicht willen houden op de uitgaven van hun kinderen. Ook kan de clubkaart Betaalpas dienen als teampas, waarmee in het clubgebouw kan worden afgerekend. Iedereen uit het team kan gemakkelijk geld overmaken naar de teampas. Dat kan gemakkelijk via KNIP app, door je pas en rekening te koppelen met de app . Met deze betaalpas kun je dus nog makkelijker afrekenen aan de bar.

  Kortom, afrekenen aan de bar kan dus voortaan op twee manieren:

  • Met de clubkaart Betaalpas.
  • Met je gewone bankpas (PIN);

  De clubkaart Betaalpas is gratis verkrijgbaar bij het bestuur.

  Indien je een clubkaart Betaalpas (team)betaalpas wilt, vragen we je om contact op te nemen met het bestuur om dit in te regelen.

  Leuk en aardig, maar hoe werkt het?

  Als je zo’n pas hebt, dan kan je de uitgebreide FAQ raadplegen. Deze zullen wij op onze website plaatsen. 

  Tot slot

  We realiseren dat het even wennen zal zijn, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat het nieuwe systeem goed zal gaan werken!