• Zondag 10 maart vindt de jaarlijkse Warmunda Voetbalquiz weer plaats in ons gezellige clubgebouw. Ook dit jaar staat de quiz weer onder de bezielende leiding van Hans Douw en Daan Lobel. De opzet van de quiz is net zoals voorgaande jaren hetzelfde en gaan de vragen over het internationale, nationale en streek voetbal. Uiteraard mogen de Warmunda vragen niet ontbreken en is er weer het individuele vragenspel Petje op Petje af. Samen met een partner kan je strijden om mooie prijzen en de eeuwige roem. Maar het belangrijkste blijft toch wel de gezelligheid.

    Het inschrijfgeld bedraagt €6,- per persoon (€12,- per koppel) en kan op 10 maart bij binnenkomst betaald worden bij de organisatie. Vooraf inschrijven stellen wij zeer op prijs en kan heel simpel. Stuur een mailtje onder vermelding van Warmunda Voetbalquiz met de namen van je koppel naar Coby Pont. Geen partner? Schroom niet om toch in te schrijven. Wij gaan op zoek naar een partner voor je.

    Wij ontvangen je graag vanaf 13:30 uur in de kantine. Kom op tijd want wij willen graag om 14:00 uur starten met de quiz.

    Alles nog even op een rijtje: Datum: 10 maart Tijd: 14:00 uur. Vanaf 13:30 uur welkom Plaats: Kantine Warmunda Kosten: € 6,00 per persoon of € 12,- per koppel.