• Warmunda Voetbalquiz zondag 5 maart as.

    Na 2 jaar van afwezigheid vindt zondag 5 maart de 10e editie van de Warmunda Voetbalquiz plaats. Dit jaar weer onder de bezielende leiding van Hans Douw en Daan Lobel. De opzet van de quiz is net zoals voorgaande jaren hetzelfde en gaan de vragen over het internationale, nationale en streek voetbal. Uiteraard zijn er ook Warmunda vragen en is er weer het individuele vragenspel Petje op Petje af. Samen met een partner kan je strijden om mooie prijzen en de eeuwige roem. Maar het belangrijkste blijft toch wel de gezelligheid.

    Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per persoon (€10,- per koppel) en kan op 5 maart bij binnenkomst betaald worden bij de organisatie. Vooraf inschrijven stellen wij zeer op prijs en kan heel simpel. Stuur een mailtje onder vermelding van Warmunda Voetbalquiz en de namen van je koppel naar Coby Pont jwpont@hotmail.com. Geen partner? Schroom dan niet om je toch in te schrijven. Wij gaan dan op zoek naar een partner voor je.

    Wij ontvangen je graag vanaf 13:30 uur in de kantine. Kom op tijd want wij willen graag om 14:00 uur starten met de quiz.

    Alles nog even op een rijtje: Datum: 5 maart Tijd: 14:00 uur. Vanaf 13:30 uur welkom Plaats: Kantine Warmunda Kosten: € 10,- per koppel Inschrijven: mail naar jwpont@hotmail.com

    Coby Pont en Gerard van Tongeren