• Warmunda start met verenigkrachtscan

  11 okt 2023
 • Samen met de KNVB zijn wij geselecteerd als één van de zes verenigingen in Nederland om een nieuw initiatief uit te werken, namelijk de verenigkrachtscan van back2basic. Als SV Warmunda vinden wij het belangrijk om te onderzoeken waar onze kracht ligt maar, ook zeker waar we ons als vereniging kunnen verbeteren en hier mee aan de slag te gaan. Vandaar dat wij jullie input nodig hebben zodat wij weten hoe onze leden naar onze mooie vereniging kijken.

  Onze vereniging functioneert op basis van een goede organisatie en het behalen van aansprekende resultaten, maar bovenal door een harmonieuze samenwerking. Dit laatste noemt het adviesbureau back2basics VERENIGKRACHT. Verenigkracht is het vermogen van al onze leden om zichzelf te verenigen zodat we sneller en beter tot resultaten komen. Door middel van de back2basics scan kunnen we als SV Warmunda onze verenigkracht meten met als resultaat een algemeen beeld van de vereniging te krijgen.

  In de back2basics scan word je bevraagd op bijvoorbeeld de sfeer, omgang met elkaar, de organisatie van de vereniging en onze rituelen. Op basis van de resultaten van de scan gaan we samen in gesprek over het functioneren van onze vereniging om zo onze verenigkracht te kunnen vergroten. Dit is het belangrijkste van de scan. De resultaten van de scan helpen dus ons om het gesprek op gang te brengen.

  In de komende periode zullen wij onze leden vragen om een vragenlijst online in te vullen. Dit zullen we doen door o.a. brieven, mailings en verschillende appgroepen. 

  Wil je meer weten over de scan neem dan contact op met Martijn Hoeijmans - secretaris@svwarmunda.nl