• Beste leden, oud-leden, vrijwilligers, sponsors, kortom vrienden van Sportvereniging Warmunda,

  Namens het Bestuur (handbal en voetbal) nodigen wij jullie van harte uit om aanwezig te zijn op onze feestelijk reünie ter ere van ons 75-jarig bestaan op zaterdag 3 juni 2023!

  Zoals wellicht bekend bestond Sportvereniging Warmunda in 2020 maar liefst 75 jaar! Een mooie mijlpaal die wij graag hadden willen vieren samen met jullie, echter gooide de Corona pandemie roet in het eten. Nu alle seinen op groen staan, zijn wij in de gelegenheid om met veel plezier een gezellige en hopelijk gedenkwaardige reünie te organiseren op de grond waar de vereniging vanaf 1950 is gehuisvest, Sportpark Overbos

  Om alle voorbereidingen voor deze feestelijke dag optimaal te kunnen treffen vragen wij nadrukkelijk aan iedereen, die aanwezig wil zijn en/of wil deelnemen aan de diverse activiteiten tijdens de reünie, zich aan te melden via het aanmeldformulier op de speciale evenementenpagina site van SV Warmunda. Een leuk weetje, op de speciale reunie-evenementenpagina zullen alle inschrijvers bekend worden gemaakt. Wellicht tref je hier bekende namen en hopen wij dat de spreekwoordelijke tamtam zijn werk doet om het terrein van Sportpark Overbos te vullen met iedereen die SV Warmunda een warm hart toedraagt.

  Het definitieve programma is nog niet volledig bekend, maar sporten (als je dat wilt) en vooral gezellig met elkaar bijpraten staan centraal. Houdt daarom dan ook de website en ook onze socials (Instagram & Facebook) in de gaten voor latere details. De reüniecommissie doet zijn uiterste best om mooie activiteiten te verzorgen, zodat het een onvergetelijke dag zal worden. Een ding staat vast, vanaf 10:30 is iedereen van harte welkom!

  Nog meer mooi nieuws! Aan de reünie zijn geen kosten verbonden, entree en deelname aan de activiteiten is geheel gratis. Munten voor consumpties kunnen worden aangeschaft op het sportpark. Wil je de de reünie financieel steunen door middel van een donatie, een sponsoruiting of zijn er nog andere vragen, neem dan even contact op met de reüniecommissie op reunie@svwarmunda.nl.

  Naar bovenstaand email adres kunnen ook oude foto's of filmpjes worden verstuurd, we willen graag het verleden weer een beetje tot leven roepen op de reünie! Kijk voor enkele impressies alvast op de speciale foto pagina’s die op de reunie website zijn aangemaakt. Beeldmateriaal of oude memorabilia kunnen uiteraard ook worden meegenomen.

  Laten we samen van 3 juni 2023 een geweldige dag maken, dus meld je snel aan via de reunie site van SV Warmunda

  Reuniecommissie SV Warmunda