• SV Warmunda verlengt en tekent nieuw hoofdsponsor contract tot en met 2026

  28 jan 2024
 • SV Warmunda en AH Warmond hebben afgelopen zaterdag hun samenwerking verlengd tot en met 2026. Daarmee blijft AH Warmond ook de komende jaren hoofdsponsor van de omnisport vereniging uit Warmond. Naast de verlenging van AH Warmond kan SV Warmunda ook rekenen op een nieuwe sponsor die we hebben gevonden in Circle8. Deze zal voortaan als rugsponsor te vinden zijn op het shirt van het eerste van SV Warmunda, waar AH Warmond de voorkant zal sieren.

  AH Warmond is al sinds 2015 verbonden aan de club als hoofdsponsor. Daarvoor waren ze al sponsor van het O19 team en de zaalvoetbalsters in de zaal. Het huidige lopende contract is opengebroken en verlengt omdat SV Warmunda met een nieuwe rug sponsor meer mogelijkheden ziet in de sponsormogelijkheden.

  “Als AH Warmond steunen we zoveel mogelijk lokale verenigingen en initiatieven, daarnaast is het mooi te zien hoe hele elftallen ‘voorbij’ komen als medewerker in onze supermarkt. Daarom is Warmunda een belangrijke partner voor ons!” aldus Hans Oudshoorn, eigenaar AH Warmond.

  Rugsponsor eerste elftal
  Naast AH Warmond is ook Cirle8 toegevoegd als nieuwe shirtsponsor van het eerste elftal. Circle8 is dé partner voor externe inhuur van IT professionals en een apart label van investeringsmaatschappij Axiom Partners dat internationaal opereert in geheel Nederland, België, Duitsland en Zwitserland. Vanuit de rebranding die momenteel wordt doorgevoerd is een sponsorovereenkomst vanuit maatschappelijk verantwoord ondernemen een toegevoegde waarde voor de organisatie, aldus Mike Korenvaar aandeelhouder en CFO van Axiom.

  “De slogan die wij als bedrijf hanteren is Total Talent Flow, en dat sluit naadloos aan bij de ontwikkeling die het eerste elftal van SV Warmunda doormaakt momenteel. Door veel jonge talenten uit voornamelijk de eigen opleiding past dat precies bij onze visie, zegt Korenvaar. Daarnaast zien wij nog heel veel ruimte voor verdere ontwikkeling voor deze jonge enthousiaste groep spelers. Vooral het trainingskamp afgelopen winter in Spanje was een goed voorbeeld hoe SV Warmunda momenteel bezig is met o.a. talent ontwikkeling en teambuilding. Daar dragen wij graag een steentje aan bij.”

  Belangrijke maatschappelijke rol binnen Warmond
  SV Warmunda speelt als grootste sportvereniging een belangrijke rol binnen de Warmondse samenleving. Hierdoor zijn we als verenging ook erg content met de nieuwe contracten die afgelopen zaterdag zijn ondertekend in het bijzijn van de voorzitter en penningmeesters.

  “Voor Warmunda zijn dit soort sponsorcontracten heel erg belangrijk, zonder deze inkomsten is het als een club als SV Warmunda bijna niet mogelijk om voort te bestaan. Naast de inkomsten uit de kantine en contributies hebben wij de inkomsten hard nodig om alles in goede banen te blijven leiden.” Gaf voorzitter André Bunders aan tijdens het ondertekenen van de sponsorcontracten.