• Selectienieuws: Warmunda versterkt zich met Lars Verlaan & Bryan van der Meer.

  10 jun 2024
 • Na een bewogen laatste seizoenshelft is na handhaving in de vierde klasse positief selectienieuws met het aantrekken van Lars Verlaan en Bryan van der Meer die de selectie van SV Warmunda komen versterken aankomend seizoen.

  Lars komt over van RCL uit Leiderdorp waar hij afgelopen seizoen speelde. Daarvoor speelde Lars vele jaren in het eerste van 2de klasser UVS. De 32-jarige verdediger wil nog graag prestatie gericht blijven spelen en heeft dat gevonden bij SV Warmunda.
  Naast Lars komt ook Bryan van der Meer de selectie versterken. Bryan komt over van EMM '21 O23-1 en heeft zijn zinnen gezet om in het eerste van Warmunda te spelen. De 21 jarige middenvelder heeft zijn gehele voetbalcarrière gespeeld bij DOSR wat nu EMM'21 is. Voor Bryan zijn o.a. de gezelligheid en prestatiegerichtheid de belangrijkste keuzes om bij Warmunda te komen voetballen.

  De technische staf onder leiding van Remco Breuer en Barry van Rijn zijn zeer erkentelijk met de komst van beide heren. Ze zien in beide een echte versterking van de selectie voor aankomend seizoen. De ervaring van Lars en de gedrevenheid van Bryan geven een meerwaarde aan de jeugdige selectie van onze mooie vereniging.

  Wij wensen Lars en Bryan heel veel succes maar vooral ook heel veel plezier het komende seizoen.