• Warmunda wil komend seizoen starten met Walking Football voor 60-plussers. Wat is Walking Football? Eigenlijk zegt de naam het al, het is wandelend voetballen, met name bedoeld om ouderen te motiveren om samen, op een sociale manier, te bewegen.

    De spelregels van Walking Football zijn grofweg dezelfde als bij normaal voetbal met een aantal uitzonderingen. Hierbij moet je denken aan niet rennen met de bal, geen slidings en lichamelijk contact, geen keeper en geen buitenspel. Zo zijn er nog een aantal aanpassingen welke het voetbal voor iedereen op leeftijd leuk en gezellig moet maken. Wij gaan dan ook de spelregels van het Walking Football hanteren.

    Tijdens de re√ľnie op 3 Juni zal er aandacht zijn voor Walking Football en we willen graag inventariseren of er voldoende deelnemers zullen zijn om te starten met Walking Football.

    Het spel wordt gespeeld binnen de eigen vereniging, er is geen competitie voor Walking Football. De bedoeling is dat we dit gaan doen op een (nader te bepalen) doordeweekse dag op een vast tijdstip. We willen graag medio September starten met het Walking Football bij Warmunda.

    Heb je vragen of wil je jezelf al aanmelden laat het ons dan weten via het mailadres: walkingfootball@svwarmunda.nl Uiteraard mag je ons ook persoonlijk aanspreken als je vragen hebt.

    Met vriendelijke groet. Gerard van Tongeren en Kees Kortekaas