• De afdeling Handbal is weer volop actief. Marijke Meijer daarover: ‘in overleg met de afdeling voetbal en handbal is een protocol opgesteld. Daarnaast is gekeken naar wat haalbaar en wenselijk is om de kinderen een zo goede en fijn mogelijke afsluiting te bieden voor dit seizoen’.

    Hoe loopt het tot nu toe? Marijke vervolgt: ‘Tijdens de 1e training kwam er vanwege handhaving van het protocol 2 keer controle,  waarvan 1 keer door de politie. De kinderen waren hier erg van onder de indruk, maar de  agenten waren erg gezellig, waardoor het ijs snel gebroken was. Zowel de ouders, trainers als kinderen doen het erg goed en iedereen houdt zich goed aan de regels uit het protocol’.

    Maar komen de kinderen wel opdagen? ‘Zeker’, aldus Marijke, ‘De opkomst is 100%. Twee keer was er iemand met klachten, waardoor hij niet mocht komen, verder is iedereen er. We hebben zelfs een nieuw lid mogen verwelkomen!’. 

    Tot slot meldt ze ‘voor kinderen (en/of volwassenen), die nog geen sport doen en dit wel graag willen: iedereen is welkom om buiten op het Overbos mee te komen trainen! Opgeven vooraf is wel noodzakelijk, dit ivm de coronamaatregelen. Dit kan via handbal@warmunda.nl