• Namens het bestuur van SV Warmunda wil ik graag voordat de vakanties beginnen nogwat met jullie delen. Op de reünie hebben we het hier al heel even over gehad, maar toch willen wij dit graag nog met jullie delen.

  Waar staan wij als vereniging voor:

  Zoals we zo even al vertelde is het verbreden een belangrijk punt voor SV Warmunda, wat wij verder erg belangrijk vinden is dat wij een ieder een veilige en prettige sport omgeving kunnen aanbieden. Wat wij hiermee bedoelen is simpel weg dat een ieder die bij ons sport beoefend het fijn en veilig vind. Maar vooral een plek waar ieder op zijn eigen niveau sport kan beoefenen. Presteren waar mogelijk maar vooral samen het leuk vinden met dezelfde interesse in voetbal en/of handbal in al zijn vormen.

  Vrijwilligers:

  Doordat wij zoveel facetten sport willen aanbieden, hebben we ook veel vrijwilligers nodig. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld :
  • Scheidsrechters;
  • Trainers & leiders voor de jeugd;
  • Gastheren/gastvrouwen voor zaterdag en zondag;
  • Vrijwilligers in de onderhoudsploeg van ons mooie sportpark;
  • Barmedewerkers voor op de speeldagen maar ook voor trainingsavonden.
  Dit zijn allemaal zichtbare functies, maar achter de schermen wordt er door het bestuur, jeugdbestuur, evenementen commissie & o.a. het media team hart gewerkt om alles te verzorgen. Uiteraard zijn er binnen zulke commissies ook altijd vrijwilligers nodig.

  Echter zijn wij natuurlijk wel enorm tevreden met de vele vrijwilligers die we al hebben, zonder deze fantastische vrijwilligers zijn wij nergens en zouden we ook absoluut geen bestaansrecht hebben.

  Het liefst zouden wij alle vrijwilligers even in het zonnetje willen zetten, gelukkig hebben we onlangs nog een succesvol en druk bezocht vrijwilligersavond gegeven om deze geweldige groep even te bedanken en in het zonnetje te zetten.

  Sponsoren

  Wie wij ook zeker niet willen vergeten zijn onze talloze sponsoren die het mogelijk maken dat wij allemaal kunnen genieten van onze sport. Echt top dat deze geweldige mensen onze vereniging zo goed steunen.

  Tot slot

  Bij deze willen wij het laten en willen wij een ieder een hele fijne vakantie periode toewensen, wij gunnen iedereen heel veel mooi weer en hopen jullie allemaal weer gezond en gelukkig medio augustus op ons mooie sportpark te ontmoeten.

  Bestuur S.V. Warmunda

  Andre Bunders.