SV Warmunda

Wilt u onze vereniging steunen of wilt u weten wie onze vereniging al steunt als sponsor, klik op huidige sponsors

Warmunda Club van 50

21 maart 12:30  Wij gaan beginnen aan ons 48ste jaargang en ik bedank een ieder die het afgelopen jaar heeft meegedaan met de Club van 50. Voor het nieuwe "Gokjaar" ben ik nog op zoek naar nieuwe deelnemers, die buiten hun morele steun aan onze club ook iets extra's in financiële zin willen doen. Dan kan nu en lees alle in's en out's op de site onder Evenementen/Club van 50 Geef je op en steun onze club in deze "rare" tijden.

Nieuw Coronaprotocol

16 maart 16:30  Vanaf dinsdag 16 maart is het mogelijk in teamverband te trainen voor leden tot 27 jaar. Vanaf 27 jaar mag dat nu ook weer in viertallen. Het protocol is daarom aangepast. Graag aandacht voor deze regels. Hiermee hopen we het virus buiten de deur te kunnen houden, zodat we later dit seizoen weer lekker kunnen hand- en voetballen. Alleen samen kunnen we dit virus verslaan! meer »

Pasen bij de jeugd van Warmunda

6 april 19:45  Wat was het een geslaagde dag! Zaterdag 3 april hebben 85 jeugdleden van Warmunda (handbal & voetbal) een paasspeurtocht door Warmond gelopen. Ook broertjes en zusjes waren welkom!meer »