SV Warmunda

Wilt u onze vereniging steunen of wilt u weten wie onze vereniging al steunt als sponsor, klik op huidige sponsors

Coronaprotocol

27 november 15:00  Vanaf zondag 28 november (vanaf 17:00 uur) zijn er weer aanvullende nieuwe Corona regels van kracht. De belangrijkste wijziging: geen wedstrijden EN trainingen na 17:00 uur ook het clubhuis EN terras zijn gesloten na 17:00 uur! Voorlopig is deze maatregel voor een periode van 3 weken. meer »

Bereikbaarheid Sportpark Overbos vanuit de richting Oegstgeest

10 oktober 21:15  Door werkzaamheden aan de Warmonderhekbrug zal er in de periode 20 september / april 2022 GEEN autoverkeer over de tolbrug mogelijk zijn. Dus zowel vanuit Oegstgeest naar Warmond als vanaf Warmond naar Oegstgeest. ter plekke zijn omleidingsroutes aangegeven.

Sinterklaas of een van zijn Pieten zijn vannacht langs geweest.

1 december 8:30  Afgelopen nacht werd ik gebeld door de alarmcentrale dat het het alarm bij de voetbal afging. Midden in de nacht hier naar toe, het enige wat ik zag dat er iemand heel snel weg liep. Binnen gekeken, wat zag ik: de schoenen waren gevuld. Dus met een gerust hard kon ik weer gaan slapen.

De spelers van de Ukken, JO8 en JO9 hebben hun schoen gezet.

28 november 14:30  Zondagmiddag hebben 20 kinderen hun schoen gezet bij Warmunda. Nu maar hopen dat de goedheiligman of een van zijn knechten langs komt om deze schoenen te vullen,

AH & RABO

27 november 15:15  Bijna EUR 1.900 is het resultaat voor Warmunda vanuit de KNVB & AH aktie "Voetbalpassie" en de RABO clubsupport.meer »

Klaverjasnieuws ♠️♣️♥️♦️