SV Warmunda

Wilt u onze vereniging steunen of wilt u weten wie onze vereniging al steunt als sponsor, klik op huidige sponsors

Nieuw Coronaprotocol

2 juni 19:00  Voor 5 juni en daarna zijn recent versoepelingen afgekondigd. De belangrijkste wijzigingen zijn dat de jeugd weer wedstrijd mag spelen tegen andere clubs, dat volwassenen weer mogen sporten zonder afstand te houden, met een max van 50 personen en dat de Kantine weer open is. Graag aandacht voor deze regels. Hiermee hopen we het virus buiten de deur te kunnen houden, zodat we snel weer lekker kunnen hand- en voetballen. Alleen samen kunnen we dit virus verslaan! meer »

Handbal vakantietraining

7 mei 17:00  Afgelopen donderdag, 6 mei, organiseerde SV Warmunda een handbal vakantietraining. meer »

Bericht van de kampcommissie

15 april 23:45  Beste kampgangers en ouders, Helaas heeft Corona ook behoorlijk wat roet in het Warmunda kamp gegooid!meer »

Recreanten gezocht!

26 mei 19:15  Wil je blijven bewegen, maar wil je er niet teveel tijd aan kwijt zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou . . . . . . . . meer »

Ton Rijnsburger overleden

12 mei 23:15  Ons bereikte het bericht dat 5 mei Ton Rijnsburger op 81 jarige leeftijd is overleden.meer »

Open training bij Warmunda Handbal

17 april 23:00  Kom je ook kennismaken met handbal?meer »

Pasen bij de jeugd van Warmunda

6 april 19:45  Wat was het een geslaagde dag! Zaterdag 3 april hebben 85 jeugdleden van Warmunda (handbal & voetbal) een paasspeurtocht door Warmond gelopen. Ook broertjes en zusjes waren welkom!meer »

Jeugdtrainers staan er weer warmpjes bij

31 december 14:30  De trainers van de jeugdafdeling kregen mooie, blauwe jassen uitgereikt. Ook de sponsoren Albert Heijn Warmond en Horlings Nexia kregen een eigen jas. meer »

De Sint is Warmunda dit jaar weer niet vergeten

9 december 16:30  Afgelopen zaterdag 5 december was het weer gezellig op de club. De Sint en z’n helpers kwamen langs om onze handballende en voetballende jeugd te verblijden.meer »

Recordbedrag bij Grote Clubactie 2020

6 december 12:30  De verkoop van loten heeft ruim 6.100 euro voor onze club opgebracht. Wat een toppers! De jeugd van sv Warmunda heeft ontzettend hard gewerkt en voor een record bedrag loten verkocht! Allemaal ontzettend bedankt, lotenkopers en natuurlijk lotenverkopers! meer »