Club van Vijftig

WARMUNDA’S LOTERIJCLUB VAN VIJFTIG

=====================================

Het trekkingsjaar 2011-2012 is per 31 maart beeindigd en de weg is vrij voor nieuwe deelnemers of sters om zich aan te sluiten bij hen die maandelijks  vol verwachting de trekkingen volgen op TV, in de hoop de grote buit binnen te slepen.

Degenen die zich inschrijven voor de “Club van Vijftig”, spelen mee met de Staatsloterij:

1.  2 hele straten per maand (20 hele loten)

2.  2 hele straten met de Koninginnedag

3.  2 hele straten met de Oudejaarsloterij.

Het trekkingsjaar loopt van 1 april 2012 tot 31 maart 2013.

Aan het einde van het trekkingsjaar worden de gewonnen prijzen gelijkelijk verdeeld onder de deelnemers(sters) en verrekend met het deelnemersgeld voor het trekkingsjaar dat daarop volgt. Bij evt. opzegging wordt de prijs in contanten uitgekeerd.

Degenen die zich inschrijven steunen tevens de voetbalvereniging Warmunda, omdat 10% van ieder gewonnen prijzenbedrag de club ten goede komt.

Speel het spel mee !

Zelf kunnen de deelnemers aan de hand van de lotnrs. van de Staatsloterij de div. trekkingen bekijken omdat de deelnemers(sters) maandelijks het zgn. maandbulletin per mail krijgen thuisbezorgd waarop alle gegevens zijn vermeld, waaronder het gewonnen prijzengeld in de betreffende maand en ook het gewonnen prijzenbedrag tot op dat moment.

Hoe kan men maandelijks meespelen…

Mail naar : Club50svwarmunda@ziggo.nl en doe dit voor 1 april 2012.

adres

postcode / woonplaats

Je kan maar één keer per jaar aan  – of afmelden en het bedrag moet in één keer worden voldaan.

Stort  € 78,- op Bankrekening 3677.29.555 tnv Sv Warmunda Sup van Warmunda.

Na ontvangst van het bedrag wordt men ingeschreven en ontvangt men de maandelijks bulletin..

Speel het spel mee en steun onze club !

Verdere informatie mail naar Club50svwarm@ziggo.nl en/of spreek mij aan.

Paul van Winsen