Al 75 jaar aan de bal!

    Richtlijnen Kantine

    RICHTLIJNEN VOOR HET WERKEN IN DE KANTINE.

     

    Jos Halman is de sleutel/geldpersoon. Hij zorgt ervoor dat op tijd het geldzakje bij de persoon die moet openen is, of anders moet dat bij hem thuis afgehaald worden: Burg.Ketelaarstr.30, tel: 06-51678832.  Op zaterdagochtend komt Guus langs en zondagochtend Jos om spullen voor de keuken klaar te zetten.

     

    Openen kantine:

    -         15 min. voor opening aanwezig zijn ;

    -         nooduitgangen ontgrendelen;

    -         afwasmachine aanzetten(gebruiksaanwijzing boven apparaat);

    -         radio-apparatuur aanzetten met rode knop(pen) op stekkerdoos;

    -         suiker/melk/thee op de bar zetten;

    -         indien nodig vloer vegen + doekje over tafels/bar;

    -         toilletten nalopen en papier bijvullen (rechter voorraadkamer);

    -         bestuurskamer nalopen;

    Algemeen:

    -         tijdens je bardienst zijn koffie/thee en 2 overige consumpties (eten of drinken)
              gratis;

    -         wel noteren op lijst achter de bar!

    -         vanaf 12.00 uur wordt er pas alcohol geschonken;

    -         frituur op zaterdag en op zondag vanaf 12.00 uur open (afzuiger aanzetten
              rechts bovenop!) tijdens jeugdtoernooien is 11.00 uur toegestaan;

    -         i.v.m. de hygiëneregels: er mag niets vooraf ontdooid worden, dus ook geen 
              tosti’s en snacks in koelkast ontdooien;

    -         altijd de verse patat uit de koeling halen en niet uit de vriezer; indien over: terug
              in plastic bak in de koeling, dus niet in de vriezer!

    -         tijdens de trainingsavonden blijft de frituur gesloten;

    -         aan personen onder de 18 jaar wordt géén alcohol verkocht;

    -         tijdens wedstrijden alleen schenken in plastic glazen; geen glas buiten de kantine;

              geen alcohol langs de lijn, alleen op terras toegestaan(in plastic dus);

    -         er mogen geen hele flessen wijn verkocht worden; alleen per glas;

    -         loop af en toe door de kantine voor ophalen glazen etc.

    -         noteer evt. gratis verstrekkingen op de lijst (ook van jezelf);

    -         contant afrekenen, dus niet opschrijven;

    -         op tijd aanwezig zijn voor overname bardienst;

    -         als je verhinderd bent, zelf een ander regelen;

    -         bij algehele afgelastingen onderling afspreken wie er bardienst draait; de kantine 
              is n.l. op zaterdag dan om 12.00 uur en op zondag om 11.00 uur open;

    -         laat de kantine/keuken netjes achter voor de volgende ploeg;

    Sluiten kantine;

    -         ongeveer 20 min. voor tijd bellen voor de laatste ronde;

    -         tracht zoveel mogelijk de sluitingstijden te handhaven: zaterdag en zondag om
              18.00 uur en op trainingsavonden om 23.30 uur;

    -         1 uur voor sluiting de keuken sluiten en schoon achter laten;

    -         water over lekbak van de bierpomp, ook lekbak omdraaien voor schoonmaak 
               onderkant!
    -         tafels schoonmaken en evt. vloer vegen;

    -         toiletten schoon (doortrekken!);

    -         tafels en stoelen op de plaats;

    -         controleren alle apparatuur uit: afzuiginstallatie frituur-radio/t.v. (rode knop(pen) 
               stekkerdoos)-afwasmachine(stop eruit! )-lichten-licht frisdrankkast (2x);

    -         licht in toiletten schakelt automatisch aan en uit; wel deuren dicht;

    -         verlichting in de doorloop naar de keuken;

    -         verlichting onder de keukenkastjes ook centraal aan en uit doen (zie boven);

    -         achterdeur altijd met sleutel op slot en niet meer controleren of hij dicht is, gaat nl.
              dan direct weer van slot bij aanraken deurkruk;

    -         openslaande deuren altijd met sleutel op slot + knippen erop;

    -         nooduitgangdeur bij bar altijd  met sleutel op slot (niet meer aankomen) en knippen 
              erop;

    -         tussendeur van kantine op slot draaien;

    -         geldladen + fooienpot legen, tellen en noteren op de lijst;

    -         nooduitgangen en alle deuren op slot; ook tussendeur kantine;

    -         indien niet opgehaald: geld en sleutels bij Jos Halman door de brievenbus;

     

    GEBRUIK DIVERSE APPARATUUR:

     

    - tosti’s:          50 sec. in de magnetron en daarna zonder verpakking in tosti-apparaat;

    - hotpots:        mogen op de kookplaat, dus sneller om jus of pindasaus te maken;

    - afwasmachine:         
       start:            eerst stop erin plaatsen, daarna op 1e knop drukken om
                           water in te laten; als temp.meter niet meer brandt, machine laden, kopjes 
                           onder, deur sluiten en op 1e knop drukken; 
       afsluiten:     1e knop indrukken en stop eruit halen en bovenop machine plaatsen;

    - frituur:          links de snacks; rechts de patat;

    Delen

    voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!