Supporterbeleid

Supporters van Warmunda
    Doelstelling van “Supporters van Warmunda” is om extra financiële middelen te genereren, die voortvloeien uit de contributie van de Supporter van Warmunda en diverse andere activiteiten, voor het realiseren van bijzondere projecten en / of diverse extra’s boven op de begroting van de vereniging.

Binnen “Supporters van Warmunda” zijn o.a. de volgende onderdelen actief:
    · Club van Vijftig
    · Kaartcommissie
    · Activiteitencommissie Jeugd
    Alle onderdelen hebben hun eigen kenmerken.

De Kaartcommissie is vooral op vrijdag actief en de Activiteitencommissie Jeugd profileert zich vooral op de woensdagmiddag en zaterdag bij de jeugd.
    Aanvullend hierop zijn de bijzondere spelelementen van de Club van Vijftig waar 10% van de opbrengsten ten gunste komen van Warmunda.

De werving richt zich niet alleen op niet spelende leden, oud leden, donateurs en vrijwilligers, maar op iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt. Uiteraard mogen ook spelende leden lid worden van Supporters van Warmunda.

De voordelen van Supporter van Warmunda zijn, naast uw betrokkenheid, de speciale activiteiten rond het 1e elftal, een feestavond/Slotdag en gratis toegang bij de thuiswedstrijden.

Wanneer u Supporter van Warmunda wilt worden kunt u kiezen uit de volgende categorieën

Categorie B Voor € 25,00 per jaar ondersteunt u bovengenoemde activiteiten
    Categorie C Voor € 50,00 per jaar heeft u recht op het bovenstaande, wordt u lid van de sv Warmunda waardoor u stemrecht heeft op de algemene ledenvergadering, wordt u op de hoogte gehouden van alle evenementen, krijgt u een speciale vermelding en diverse privileges.