Statuten en reglementen

Wij heten je welkom bij onze vereniging en hopen dat je veel plezier gaat beleven aan de handbal en/of voetbalsport.

Om lid te worden van SV Warmunda dienen de volgende formulieren ingevuld, uitgeprint en ondertekend ingeleverd te worden bij de desbetreffende ledenadministratie:

Inschrijfformulier: klik hier
    Machtigingsformulier: klik hier
    Copie Legitimatiebewijs: paspoort of ID bewijs of rijbewijs
    Pasfoto (bij voetbal vanaf 10 jaar, bij handbal altijd)

Deze formulieren moeten volledig ingevuld en ondertekend (bij jeugdleden ook ondertekening van ouders/verzorgers) opgestuurd worden naar de betreffende ledenadministratie:

SV Warmunda Ledenadministratie voetbal

Zaalvoetbal 197 182
    Ukken 67 52

OPZEGGEN LIDMAATSCHAP

Voor 1 juni van ieder jaar moet de opgave aan het NHV cq de KNVB gedaan worden wat betreft het aantal leden voor het volgende seizoen alsmede het aantal teams dat aan de nieuwe competitie gaat deelnemen.

Onze club is vanaf die datum ook gebonden aan het aantal leden waarover aan NHV cq de KNVB contributie en verzekeringspremie moet worden afgedragen.

Wij brengen onze leden (zowel senioren als junioren) in herinnering wat betreft art. 3 van de Statuten waarin vermeld staat dat opzeggen schriftelijk dient te geschieden voor 31 mei.

Komen opzeggingen binnen na 31 mei dan worden de door ons reeds gemaakte kosten voor NHV cq de KNVB aan de te late opzeggers in rekening gebracht.

Opzeggen voetbal lidmaatschap:
    Thérèse Mastemaker