Voetbal - SV Warmunda

Voetbal

Dit moet je weten over de bekerwedstrijden van morgen

Vandaag om 14:00  De achtste finales van de TOTO KNVB Beker staan deze week op het programma. Vanavond zijn de wedstrijden AZ – FC Utrecht, De Graafschap – De Treffers en NAC – sc Heerenveen. Morgen zijn er nog eens drie interessante wedstrijden. PSV neemt het op tegen Emmen, Spakenburg speelt tegen competitiegenoot Katwijk en NEC gaat wederom op bezoek in De Kuip. Dit moet je allemaal weten over de wedstrijden! meer »

Chelsea geeft meer uit dan de voltallige Spaanse competitie

Vandaag om 11:00  Het zal niemand ontgaan zijn dat Chelsea erg actief is geweest op de transfermarkt deze winter. In de januarimaand gaf de club uit Londen meer dan driehonderd miljoen euro uit. Dat brengt het totaal dit seizoen op meer dan zeshonderd miljoen euro! Zulke bedragen kunnen alleen clubs uit de Premier League uitgeven. Wij vergeleken de uitgaven van Chelsea met andere clubs en competities. meer »

Kane en Osimhen strijden om plek twee in klassement ESM Gouden Schoen

Vandaag om 9:00  Erling Braut Haaland staat al twee weken droog. Voor de koppositie in het klassement van de ESM Gouden Schoen geen enkel probleem. De Noorse spits van Manchester City gaat nog steeds met een straatlengte voorsprong aan de leiding in het Europese topscorersklassement. Zijn marge is slechts licht geslonken. De spanning ligt in de strijd om plek twee. meer »

Op deze talenten moet je letten bij koploper PEC Zwolle

Gisteren om 16:44  Vanavond wacht een lastig uitduel voor PEC Zwolle. De Zwollenaren gaan op bezoek bij de beloften van Ajax. Uiteraard is PEC Zwolle als koploper de grote favoriet. PEC won tot dusver alle duels in 2023. Met dertien doelpunten voor en slechts vier tegen is het doelsaldo in 2023 tot dusver ook al meer dan uitstekend. Nieuwe helden staan op in Zwolle. Deze vijf moet je in het bijzonder in de gaten houden. meer »

Jorrel Hato op twee na jongste Ajacied ooit, maar in de Eredivisie net buiten de top tien

Gisteren om 13:00  Hij mocht onder Alfred Schreuder al even aan het bekervoetbal proeven, maar John Heitinga, die met Jorrel Hato samenwerkte in Jong Ajax, liet het toptalent dit weekeinde debuteren in de Eredivisie. Daarmee spreekt Heitinga groot vertrouwen uit in de piepjonge verdediger. Hato is namelijk pas zestien jaar, tien maanden en 29 dagen oud. Daardoor moeten de recordlijstjes weer even geüpdatet worden. meer »

Het ELFtal van het weekeinde: Week 5

Gisteren om 10:59  Derby's, monsteruitslagen en hattricks: dit weekeinde was het allemaal te zien op de Europese velden. Deze ELF spelers verdienen volgens ons een plaatsje in het beste elftal van het weekend. meer »

Samenvatting: Feyenoord - PSV (2-2)

5 februari 2023 17:37  Het loodzware programma van Feyenoord kreeg zondagmiddag een vervolg. Ditmaal was PSV te gast in De Kuip. Na een matige eerste helft, wachtte het spektakel op het tweede bedrijf. Vier doelpunten en een rode kaart later hielden beide ploegen elkaar in evenwicht. Bekijk hier de samenvatting. meer »

Hoe Carlens Arcus het aantal trefzekere landen in de Eredivisie naar 114 bracht

5 februari 2023 13:09  De liefhebbers van voetbalgeografie konden zaterdagavond weer een leuke statistiek bijschrijven. Vitesse-verdediger Carlens Arcus maakte het allereerste Haïtiaanse doelpunt in de Eredivisie. Volgens de statistieken bijgehouden door Transfermarkt betekent dat alweer het 114e land dat op het scorebord komt te staan in de Eredivisie. Genoeg reden om eens in die lijst met landen te duiken.  meer »

Deze 5 spelers werden te licht bevonden door Ajax, maar blinken dit seizoen uit in een topcompetitie

5 februari 2023 10:58  Het eerste elftal van Ajax halen is slechts weggelegd voor een handjevol spelers uit de groep van honderden junioren die jaarlijks trainen op De Toekomst. Alleen de grootste talenten krijgen de kans. Toch schat Ajax het talent van spelers niet altijd even goed in. Deze vijf spelers haalden de Johan Cruijff Arena niet, maar zou Ajax dit seizoen goed kunnen gebruiken. meer »

Heitinga nieuwe hoofdtrainer Ajax: deze voormalig jeugdtrainers gingen hem voor

4 februari 2023 10:30  De kogel is door de kerk: John Heitinga krijgt het vertrouwen van de directie en maakt het seizoen af bij Ajax. Hij was eerder nog jeugdtrainer en coach van de beloften van de Nederlandse recordkampioen. We kijken terug naar hoe voormalig jeugdtrainers bij Ajax 1 presteerden. meer »