Webshop Winkel Warmunda

Welkom bij de webwinkel van Warmunda. Via deze webshop bestel je eenvoudig en snel de laatste artikelen van je favoriete club. We hebben nu voor een aantal specials gekozen met het 75 jarig jubileum logo van Warmunda.

Wil je de artikelen even zien? Loop dan even langs de vitrine in de kantine, hier staat alles op display.

Na verwerking van de bestelling ontvang je een email waarin de verwachte leverdatum wordt vermeld en de locatie waar je de bestelling kan ophalen.

De opbrengsten van de verkochte items komen ten goede aan de jeugd van de vereniging.

Heb je vragen over een bestelling of verwachte leverdatum, mail dan naar winkelwarmunda@gmail.com.

Met vriendelijke groet,

Winkeldames van Warmunda

Warmunda Bidon

€ 4,95

Handige lichtgewicht (Tacx, Shiva) bidon met Warmunda logo, gemaakt van zacht plethyleen. Vrij van BPA en phthalaten. Voedsel goedgekeurd; Productie uit 20% gerecycled materiaal.

Zweetbandje

€ 2,50

Warmunda zweetbandje / polsbandje (kind), gemaakt van wit katoen

Muts

€ 12,95

Gebreide muts met geborduurd Warmunda logo in de kleur navy. Heerlijk warme muts voor het winterseizoen. Verwachte leverdatum 12 december 2020.

Paraplu

€ 17,50

Stormparaplu met fiberglas voorzien van Warmunda logo op 1 paneel.

Mondkapje

€ 9,95

Prettig draagbaar, niet-medisch katoenen mondkapje voorzien van het Warmunda logo. Het mondkapje heeft verstelbare oorlussen voor het gemakkelijk op en afzetten. Het mondkapje heeft een inzetstuk voor een filter.

PopSocket

€ 3,95

PopSocket gebruik je om je mobiele telefoon van een handvat of handige standaard te voorzien. Zo maak je gemakkelijk een selfie en kijk je overal waar je bent comfortabel je favoriete films of series. Je bevestigt deze accessoire eenvoudig door hem achterop je telefoon te plakken. Deze PopSocket is voorzien van het Warmunda logo.

Sleutelhanger en powerbank

€ 19,95

Nooit meer zonder stroom met deze handzame powerbank! Deze powerbank (1.200 mAh) neem je overal mee naar toe. De powerbank wordt geleverd met een geïntegreerde 3-in-1 oplaadkabel (IOS, Micro, type C), zodat ieder apparaat direct kan worden opgeladen. De powerbank heeft een sterke karabijnhaak om aan sleutels of een tas te bevestigen.

Koffiebeker

€ 6,95

Handige lichtgewicht koffiebeker voor langs de lijn of tijdens de training! Of in de auto onderweg naar je werk of sportles. De koffiebeker is voorzien van het Warmunda logo.

Sportfles

€ 12,95

Aluminium enkelwandige sportfles voorzien van Warmunda logo.