Webshop - SV Warmunda

Webshop SV Warmunda

logo_warmunda.JPG

Hier vind je een deel van onze Warmunda  gadgets collectie. Kom gerust eens kijken in de vitrine in de kantine voor een compleet overzicht van onze clubkleding, tassen en accessoires.

Maak je keuze, plaats het in het winkelmandje, winkel verder en reken aan het einde je aankopen af.
    Simpel en Snel.

Na bestelling krijg je per mail bericht wanneer de bestelde artikelen kunnen worden opgehaald.

Heb je vragen, mail naar: winkelwarmunda@gmail.com

Warmunda Bidon

€ 4,95

Handige lichtgewicht (Tacx, Shiva) bidon met Warmunda logo, gemaakt van zacht plethyleen. Vrij van BPA en phthalaten. Voedsel goedgekeurd; Productie uit 20% gerecycled materiaal.

Sportfles

€ 9,95

Aluminium enkelwandige sportfles voorzien van Warmunda logo.

Sleutelhanger en powerbank

€ 14,95

Nooit meer zonder stroom met deze handzame powerbank! Deze powerbank (1.200 mAh) neem je overal mee naar toe. De powerbank wordt geleverd met een geïntegreerde 3-in-1 oplaadkabel (IOS, Micro, type C), zodat ieder apparaat direct kan worden opgeladen. De powerbank heeft een sterke karabijnhaak om aan sleutels of een tas te bevestigen.

Ski buff

€ 7,50

Koningsblauwe ski buff met geborduurd Warmunda logo. De fleece Ski Buff is een multi-functionele muts. Met behulp van het elastische koordje kun je van deze muts ook een sjaal maken. Of draag hem als muts door het koordje aan te trekken en je lichaamstemperatuur vast te houden zodat je lekker warm blijft.

Muts

€ 12,95

Gebreide muts met geborduurd Warmunda logo in de kleur navy. Heerlijk warme muts voor het winterseizoen.

Paraplu

€ 14,95

Stormparaplu met fiberglas voorzien van Warmunda logo op 1 paneel.

Koffiebeker

€ 4,95

Handige lichtgewicht koffiebeker voor langs de lijn of tijdens de training! Of in de auto onderweg naar je werk of sportles. De koffiebeker is voorzien van het Warmunda logo.

Zweetbandje

€ 2,50

Warmunda zweetbandje / polsbandje (kind), gemaakt van wit katoen

PopSocket

€ 1,95

PopSocket gebruik je om je mobiele telefoon van een handvat of handige standaard te voorzien. Zo maak je gemakkelijk een selfie en kijk je overal waar je bent comfortabel je favoriete films of series. Je bevestigt deze accessoire eenvoudig door hem achterop je telefoon te plakken. Deze PopSocket is voorzien van het Warmunda logo.