Nieuwjaarswedstrijd en receptie

Warmunda 1- Oud-Warmunda 1 (9de editie), zondag 8 Januari 2023, aanvang wedstrijd 13.00 uur!

DSC_1015.JPG

Op zondag 8 Januari zal voorafgaand aan de Nieuwjaarsreceptie na 2 ‘corona’ jaren eindelijk weer de wedstrijd tussen Oud-Warmunda 1 tegen de huidige Warmunda selectie plaatsvinden. Inmiddels alweer editie nummer 9.

Om 13.00 uur zal onze ‘eigen’ eredivsie scheidsrechter Allard Lindhout voor het begin van de wedstrijd fluiten, ovb dat hij een (minder belangrijke wedstrijd!) in het betaalde voetbal krijgt toebedeeld. Mocht dit het geval zijn dan zullen we iemand benaderen die in zijn voetsporen kan treden.

In de laatste editie van 2020 wist de selectie olv van Barry van Rijn en Remco Breuer met 3-0 te winnen door doelpunten van Rick van der Boon en Brain van Noort (2x). Benieuwd hoe de wedstijd deze editie zal verlopen? U bent van harte welkom op ons mooie sportpark ‘Het Overbos’ om deze wedstrijd gratis te aanschouwen.

Programma:

11.15 – 11.30 uur: verzamelen van de (oud) spelers en huidige selectie.

13.00 uur: Aanvang wedstrijd

15.00 uur: Start Nieuwjaarsreceptie.

De ‘Blindenpoule’ o.l.v.  Richard Groen in ’t Woud zal deze wedstrijd ook weer aanwezig zijn.

Onderstaande oud-spelers hebben op dit moment hun deelname toegezegd:

Edwin van Delft, Pieter van Rijn, Ron Schuiling, Maarten van der Voet, Arjan Schrier, Theo Wanders, Jeroen van Egmond, Martijn Groenewoud, Robbert van der Vooren, Andre van Velzen, Sander van de Niet, Martijn Hoeijmans, Vasco Esman, Rian Vlieland, Stefan van Eijk, Barry van Rijn, Henri van Winsen, Arthur van Dam, Frank van Dam, Nick Arnts, Martijn Zierikzee, Vincent Solleveld, Steven de Taeye, Niels Dijkstra, Falk van Grieken, Wout van Winsen.

Het kan natuurlijk zijn dat je naam als oud Warmunda 1 speler, trainer, begeleider/verzorger etc hierboven ontbreekt. Als je het leuk vind dan ben je natuurlijk ook vanaf  11.15 uur van harte welkom om onder het genot van een bakkie koffie weer eens wat bij te praten. En wil je in een volgende editie ook weer eens je kunsten tonen laat het dan aan één van onderstaande personen weten zodat we in de volgende edities met de oud spelers kunnen rouleren. We worden tenslotte allemaal een dagje ouder.

Bij vorst of sneeuw op beide velden zal de wedstrijd niet plaatsvinden. Dit zal dan op zaterdag 7 januari op de website vermeld worden.

U bent dan natuurlijk wel vanaf 15.00 uur van harte welkom op de Nieuwjaarsreceptie.

Namens het organisatie comité: Barry van Rijn, André van Velzen, Tom Schuiling.