2021 - 2022

Bij elke thuiswedstrijd van Warmunda 1 wordt er een spelertje van een JO-9 t/m JO-11-team door de evenementencommissie uitgenodigd om als "Pupil van de week" te fungeren.

Deze jongens of meisjes en hun ouders worden op die dag begeleid door iemand van de evenementencommissie. Voor hen is er die zaterdagmiddag een speciaal programma opgesteld. Zo worden ze vooraf uitgenodigd voor een interview (zie onderstaand), mogen ze in de bestuurskamer bij de bespreking van de wedstrijd van Warmunda 1 zijn, warmlopen en de aftrap verrichten en plaatsnemen in de dug-out.

In de rust krijgen zij, onder het genot van een drankje, een blijvende herinnering. Het is steeds weer een prachtige ervaring voor onze allerkleinste talentjes.

Alle foto's kunt u zien op de fotogalerie.

Op deze pagina worden de spelertjes en toekomstige talenten gepresenteerd:

Datum Wedstrijd Pupil
    2 oktober 2021 Warmunda - LSVV 70 Finn Zandvliet