Voetbalkamp nieuws 2022 - SV Warmunda

Voetbalkamp nieuws 2022

teskst

Kamp dag 4 & 5

7 mei 21:45  Na een spannende avond Mombrolov gespeeld te hebben is dag 4 alweer aangebroken in Appelscha. Iedereen is weer fris en fruitig opgestaan... nah, iedereen ?.. enkele moesten nog even bijkomen van een massale kussengevecht. Dag 4 staat in het teken van de Finale's , wie worden de grote superhelden van het kamp 2022? De Lotte zeg het Voort bokaal wordt ook gespeeld.. wie pikt de meeste punten en wie is het snelst ? Traditie getrouw wordt er op Donderdag middag gezwommen in het plaatselijke zwembad, of zoals wij het noemen , de grote schoonmaak... Bij thuiskomst stond de bbq al aan en konden we genieten van de grill prestaties van Enno en Minnie. Na onze buikjes rond gegeten te hebben was het tijd voor " De wedstrijd " de leiding tegen de afscheidnemende kids. Uiteraard was de leiding veel te sterk.. en werden de grote mondjes even flink gesnoerd. Dag 5 is de dag van de prijsuitreikingen en de grote reis naar Warmond. Wat hebben we weer genoten met zijn alle, wij als leiding zijn enorm trots op de deelnemers en willen iedereen bedanken voor zijn inzet. Volgend jaar zijn wij zeker weer van de partij.. meer »

Dag 3 Kamp 2022

5 mei 11:45  Dag 3.. het zonnetje schijnt in Appelscha en iedereen is weer goed uitgeslapen, althans.. het ligt er natuurlijk aan hoe je je voelt na 2 uur nachtrust. De ochtend staat weer in het teken van sport en spel, het fanatisme is gelukkig nog aanwezig bij de kids. Middags worden er diverse activiteiten gespeeld op het sportveld. Toren bouwen , skippybal voetbal en een dobbelspel. Hilarisch hoe dit gespeeld wordt In de avond vind Jacob Dubbel plaats in het bos, hierbij moet je aantekeningen halen bij de duo's en wie het eerste alles verzameld heeft wint. Ook het welbekende levend stratego wordt gespeeld.. wie is de bom en wie pakt de verborgen vlag... De dag werd afgesloten met een topper van een voetbal wedstrijd op groot scherm in de link wederom de hilarische foto's van onze kanjers.. meer »

Dag 2 Warmunda kamp

4 mei 12:30  Wat een feest.. na 2 jaar is er eindelijk weer een Warmundakamp, Ja WARMUNDA kamp en geen Voetbalkamp.. laat onze handbalsterren dit maar niet horen. De handballers zijn voor het eerst mee namelijk, en deze zijn goed aanwezig met het het voetbal en handbal programma. waar de voetballers luidkeels HANDS roepen schreeuwen de dames dat het VOET is. ondertussen leven we al in dag 3.. en dit wordt al langzaam zichtbaar, vermoeidheid slaat hier en daar toch een beetje toe. Niet gek natuurlijk want slapen is voor watjes. Leuk is om te zien dat alle superhelden flink aan elkaar gewaagd zijn , bij de een gaat het voetbal wat minder en dan wordt het met de bosspelen weer recht getrokken, met als uitslag dat de tussenstand nagenoeg gelijk op gaat. in de link zijn weer enkele foto's te bewonderen van de kanjers. meer »

1e dag Warmunda kamp

3 mei 12:45  https://myalbum.com/album/3fD37gi69uJYmQ/ meer »