Lidmaatschap en formulieren

Wij heten je welkom bij onze vereniging en hopen dat je veel plezier gaat beleven aan de handbal en/of voetbalsport.

Om lid te worden van SV Warmunda dienen de volgende formulieren ingevuld, uitgeprint en ondertekend ingeleverd te worden bij de desbetreffende ledenadministratie:

Inschrijfformulier Handbal
    Pasfoto (alleen bij handbal)
    Inschrijfformulier Voetbal
    Machtigingsformulier (Handbal & Voetbal)

Deze formulieren moeten volledig ingevuld en ondertekend (bij jeugdleden ook ondertekening van ouders/verzorgers) opgestuurd worden naar de betreffende ledenadministratie:

SV Warmunda Ledenadministratie voetbal

Trainingsgroep 145 130
    Zaalvoetbal 215 200
    Ukken 82 67

• Naast de contributie betalen de leden een jaarlijkse opslag € 20,- voor het kledingplan.
    • Leden die zowel voetbal als handbal spelen ontvangen een korting van 40% op de som van de contributies.

OPZEGGEN LIDMAATSCHAP

Voor 1 juni van ieder jaar moet de opgave aan het NHV cq de KNVB gedaan worden wat betreft het aantal leden voor het volgende seizoen alsmede het aantal teams dat aan de nieuwe competitie gaat deelnemen.

Onze club is vanaf die datum ook gebonden aan het aantal leden waarover aan NHV cq de KNVB contributie en verzekeringspremie moet worden afgedragen.

Wij brengen onze leden (zowel senioren als junioren) in herinnering wat betreft art. 3 van de Statuten waarin vermeld staat dat opzeggen schriftelijk dient te geschieden voor 31 mei.

Komen opzeggingen binnen na 31 mei dan worden de door ons reeds gemaakte kosten voor NHV cq de KNVB aan de te late opzeggers in rekening gebracht.

Opzeggen voetbal lidmaatschap:
    Thérèse Mastemaker