SV Warmunda - SV Warmunda

SV Warmunda

Wilt u onze vereniging steunen of wilt u weten wie onze vereniging al steunt als sponsor, klik op huidige sponsors

Samen met Delta voor supersnel glasvezel

Gisteren, 6 februari 10:15  Glasvezel in Warmond komt nu wel heel dichtbij! Ons advies? Laat de glasvezel aansluiting sowieso aanleggen zodat je nu óf in de toekomst kunt profiteren van supersnel internet. Meer weten? Bezoek dan het informatiepunt in theater Het Trefpunt in Warmond Wil je zo snel mogelijk gebruik maken van jouw razendsnelle, superstabiele en toekomstbestendige glasvezelaansluiting? Meld je je aan voor een DELTA of Caiway abonnement via SV Warmunda. Per aanmelding krijgen wij een bijdrage van maar liefst € 50. De inkomsten van deze actie zullen we gebruiken om gebruiken voor het opknappen van de kantine.meer »

Cashless betalen

31 januari 10:15  Cashless betalen Vanaf 1 februari 2023 stapt onze vereniging over naar cashless betalen. Door het overstappen naar het cashless betalen wordt onder andere de druk op de vrijwilligers verminderd. Waarom hebben we daarvoor gekozen? meer »

Pupil van de week - Ibrahim Abdulrahman

27 januari 13:45  Zaterdag 4 februari mag Ibrahim de aftrap nemen voor de wedstrijd SV Warmunda tegen SJC. We wensen Ibrahim heel veel plezier en hopelijk mooi weer. Wilt u alvast wat meer weten over Ibrahim klik dan »meer »meer »

Warmunda Voetbalquiz

25 januari 16:45  Na 2 jaar van afwezigheid vindt zondag 5 maart de 10e editie van de Warmunda Voetbalquiz plaats. Dit jaar weer onder de bezielende leiding van Hans Douw en Daan Lobel. De opzet van de quiz is net zoals voorgaande jaren hetzelfde en gaan de vragen over het internationale, nationale en streek voetbal. Uiteraard zijn er ook Warmunda vragen en is er weer het individuele vragenspel Petje op Petje af. Samen met een partner kan je strijden om mooie prijzen en de eeuwige roem. Maar het belangrijkste blijft toch wel de gezelligheid.meer »

S.V. Warmunda verlengt contracten selectietrainers

19 januari 8:30  Tijdens de nieuwjaarsreceptie is bekend gemaakt dat S.V. Warmunda de contracten van de selectietrainers heeft verlengd. De afgelopen maanden zijn er intensieve gesprekken gevoerd tussen het bestuur, technische commissie, spelersraad en de trainers. meer »

Een goed, sportief en vooral gezond 2023!

8 januari 15:30  Afgelopen jaar is er veel gebeurd en veranderd binnen onze vereniging. Het is nu exact 111 dagen geleden dat er een nieuw bestuur aantrad, een mooi moment om te kijken wat er zoal gebeurd is in die korte periode. Normaliter is de 100 dagen grens een belangrijk punt om te reflecteren en dat doen wij ook. Afgelopen jaar is er geen nieuwjaar receptie geweest, de reden hiervan is bij iedereen wel bekend. Gelukkig kunnen we nu weer vrijer leven omdat het Covid virus minder ernstig is als voorheen. Hierdoor is het weer mogelijk om samen te proosten op het nieuwe jaar en hebben we net weer kunnen genieten van onze traditionele wedstrijd van ons eerste elftal tegen een selectie van oud eerste elftalspelers.meer »

Hans Hulst geselecteerd voor nieuwjaarswedstrijd

3 januari 13:30  Achter de schermen is druk bezig geweest om de selectie voor de nieuwjaarswedstrijd van zondag 8 januari te complimenteren. Inmiddels zijn er nieuwe namen toegevoegd aan het elftal van André, Barry & Tom die het gaan opnemen tegen het huidige eerste op zondag 8 januari om 13:00. Eind jaren 70 en begin jaren 80 was Hans Hulst één van de steunpilaren van het eerste elftal van Warmunda in die tijd. Nu is Hans weer te bewonderen tijdens de nieuwjaarswedstrijd op 8 januari die gespeeld wordt voorafgaand aan de Nieuwjaarsreceptie. Na 2 ‘corona’ jaren eindelijk weer de wedstrijd tussen Oud-Warmunda 1 tegen de huidige Warmunda selectie plaatsvinden. Inmiddels alweer editie nummer 9. meer »

Uitslagen Kerstloop!

26 december 15:30  Bedankt allemaal voor weer een geslaagde editie van de kerstloop! Klik op de link om naar de uitslagen te gaan. meer »

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

22 december 20:15  Wij wensen alle leden, ouders/verzorgers, vrijwilligers, sponsors en alle andere betrokkenen hele fijne feestdagen. Geniet van de welverdiende rustperiode tijdens de winterstop en in 2023 gaan we er weer graag samen tegenaan om er een mooi voetbal- & handbaljaar van te maken.meer »

Warmunda kamp 2023

14 december 20:15  De voorbereidingen voor het Warmunda kamp in 2023 zijn gestart. De eerste inschrijfmogelijkheid is geweest. Tot nu toe zitten wij nog niet aan het minimaal aantal inschrijvingen. Wij zijn opzoek naar meer enthousiaste kinderen uit de jo-7 t/m de jo-16 en enthousiaste kinderen van de handbaljeugd die er samen met de begeleiders een onvergetelijk kamp van willen maken! meer »