Hans Hulst geselecteerd voor nieuwjaarswedstrijd - SV Warmunda

Hans Hulst geselecteerd voor nieuwjaarswedstrijd

3 januari 2023 13:30

Achter de schermen is druk bezig geweest om de selectie voor de nieuwjaarswedstrijd van zondag 8 januari te complimenteren. Inmiddels zijn er nieuwe namen toegevoegd aan het elftal van André, Barry & Tom die het gaan opnemen tegen het huidige eerste op zondag 8 januari om 13:00.

Eind jaren 70 en begin jaren 80 was Hans Hulst één van de steunpilaren van het eerste elftal van Warmunda in die tijd. Nu is Hans weer te bewonderen tijdens de nieuwjaarswedstrijd op 8 januari die gespeeld wordt voorafgaand aan de Nieuwjaarsreceptie. Na 2 ‘corona’ jaren eindelijk weer de wedstrijd tussen Oud-Warmunda 1 tegen de huidige Warmunda selectie plaatsvinden. Inmiddels alweer editie nummer 9.

Om 13.00 uur zal onze ‘eigen’ eredivsie scheidsrechter Allard Lindhout voor het begin van de wedstrijd fluiten, ovb dat hij een (minder belangrijke wedstrijd!) in het betaalde voetbal krijgt toebedeeld. Mocht dit het geval zijn dan zullen we iemand benaderen die in zijn voetsporen kan treden.

In de laatste editie van 2020 wist de selectie olv van Barry van Rijn en Remco Breuer met 3-0 te winnen door doelpunten van Rick van der Boon en Brain van Noort (2x). Benieuwd hoe de wedstijd deze editie zal verlopen? U bent van harte welkom op ons mooie sportpark ‘Het Overbos’ om deze wedstrijd gratis te aanschouwen.

Programma:

11:15 - 11:30 uur: Verzamelen van de (oud) spelers en huidige selectie.
    13:00 uur: Aanvang wedstrijd o.l.v. Allard Lindhout
    15:00 uur: Start Nieuwjaarsreceptie

De ‘Blindenpoule’ o.l.v.  Richard Groen in ’t Woud zal deze wedstrijd ook weer aanwezig zijn.

Selectie oud-1e elftal:

• Wout van Winsen
    • Jeroen Witteman
    • Hamza Harmouch

Het kan natuurlijk zijn dat je naam als oud Warmunda 1 speler, trainer, begeleider/verzorger etc hierboven ontbreekt. Als je het leuk vind dan ben je natuurlijk ook vanaf  11.15 uur van harte welkom om onder het genot van een bakkie koffie weer eens wat bij te praten. En wil je in een volgende editie ook weer eens je kunsten tonen laat het dan aan één van onderstaande personen weten zodat we in de volgende edities met de oud spelers kunnen rouleren. We worden tenslotte allemaal een dagje ouder.

U bent dan natuurlijk wel vanaf 15.00 uur van harte welkom op de Nieuwjaarsreceptie.

Namens het organisatie comité: Barry van Rijn, André van Velzen, Tom Schuiling.