Al 75 jaar aan de bal!

  Ouder kind training

  20 oktober 2022 20:45


  Afgelopen woensdagmiddag is er onder de enthousiaste begeleiding van Rewas een ouder – kind training voor de ukken geweest. De kinderen hebben gezamenlijk met de ouders een training afgewerkt onder leiding van de nieuwe ukken trainer Rewas Tigelaar. De training werd afgesloten met een partijtje ouders tegen de kinderen.

  Onze nieuwe ukkentrainer, Rewas, is moeder van Junior (JO8-1) en Eleanore (aspirant ukken lid). In het dagelijkse leven is zij psychosociaal therapeut, coach en trainer. Zo begeleidt zij o.a. kinderen in de leeftijd van 4 – 17 jaar. Daarnaast geeft zij trainingen en workshops op scholen over faalangst, pesten, zelfbeeld en groepsvorming. Rewas heeft bij andere verenigingen ook training gegeven aan jeugd van 4-6 jaar. We zijn als vereniging ontzettend blij dat zij zich beschikbaar heeft gesteld om met onze jongste leden aan de slag te gaan. 

  Als vereniging vinden we het belangrijk dat onze jonge kinderen in aanraking komen met sport en spel. Dit is goed voor hun ontwikkeling maar vooral zien we dat kinderen plezier hebben in het buiten spelen en spelenderwijs in aanraking komen met verschillende balsporten. De nadruk bij onze ukkentraining ligt dan ook op het spelelement met een bal, zowel met de voet als met de hand. 

  Wil jouw zoon of dochter ook eens meedoen met onze ukkentraining? Kom dan vrijblijvend op woensdagmiddag tussen half 2 en half 3 langs zodat ze eens een keertje kunnen meetrainen. 

  Enthousiast geworden en meteen lid worden? Vul dan het lidmaatschapsformulier in en lever dit in bij de ledenadministratie (Warmundastraat 33). Vanaf 7 jaar (groep 4) kun je doorstromen naar de voetbal (JO8-1) of de handbal (F-jeugd). 

  Delen

  voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!