De Sint is Warmunda dit jaar weer niet vergeten

9 december 2020 16:30

Afgelopen zaterdag 5 december was het weer gezellig op de club. De Sint en z’n helpers kwamen langs om onze handballende en voetballende jeugd te verblijden.

De dag begon met een toernooitje voor JO8 en JO9. Het was een paar graden boven nul, maar toen eenmaal de zwarte pieten het veld bestormden om mee te voetballen, had niemand het koud meer. De pieten konden er geen pepernoot van maken, dus namen ze de jongens en meiden, samen met de ukken, snel mee voor leuke Sinterklaas spelletjes. Allemaal in afwachting van……. de Sint. En om 11 uur was het zover.

Voor de oudere kinderen (JO10, JO11, JO12 en JO13-2) begon om 11 uur een heus Sinterklaas Championsleague. Iedereen was ingedeeld in een mixteam met aansprekende namen als Barcelona, Juventus, Bayern München en Warmunda. In een aantal wedstrijden werden de finalisten bepaald. Liverpool won de finale. Voor iedereen lag er tot slot een lekkere chocoladeletter klaar.

Geholpen door het stralende weer en alle hulp van de pieten, vrijwilligers en de Sint, hebben meer dan 100 kinderen een fantastische ochtend gehad. Dank voor deze leuke dag!